Pasztet prosto z tubki
4 Aug 2015 11:12

Pasztet Podlaski, sztandarowy produkt marki Drosed, pojawił się na rynku w nowej, innowacyjnej odsłonie – w wygodnej tubie, która kryje w sobie 100% wyrobu drobiowego. Pasztet Podlaski w dwóch wersjach – z filetem z piersi kurczaka lub mięsem z uda kurczaka – to pierwsza taka propozycja na rynku.

Oba pasztety zamknięte są w poręcznej i praktycznej tubie. Innowacyjne opakowanie to nie tylko wygoda użycia, ale także sposób na przedłużenie trwałości produktu. Podlaski w tubie to prosty sposób przygotowania posiłku i komfort przechowywania – przed otwarciem produkt nie wymaga warunków chłodniczych, a po otwarciu możemy przechowywać go w lodówce aż do 14 dni. Na uwagę zasługuje także nowoczesny design opakowań. Pasztet Drobiowy Jasny znajdziemy na półkach w białej tubie, Pasztet Drobiowy Ciemny w czarnej – dzięki temu szybko i intuicyjnie sięgniemy po właściwy smak.

Źródło: Drosed