Warsztaty poświęcone jakości i bezpieczeństwu opakowań
1 Jan 1970 11:40

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

W dniach 14 i 15 lutego w Łodzi odbędą się Warsztaty i Forum Wiedzy Managerskiej FoodFakty Science 4 Business, zatytułowane "Jakość i bezpieczeństwo opakowań i produktu zapakowanego", przygotowane przez portal FoodFakty. Wspomniane wydarzenie to kolejny projekt skoncentrowany na rozwoju zawodowym managerów w obszarze szerokiego tematu bezpieczeństwa i jakości żywności.

Odbędzie się ono w innowacyjnej formule opartej na wiedzy, w formie 45-minutowych zajęć warsztatowych z udziałem ekspertów, połączonych z możliwością networkingu i rozmów indywidualnych w komfortowych warunkach. Uczestnicy będą mogli wysłuchać prelekcji m.in. przedstawicieli firm Avery Dennison, CDM, J.S. Hamilton, KGL S.A., knoell oraz Sieć Badawcza Łukasiewicz, a także organizacji i stowarzyszeń branżowych oraz instytutów naukowych.

Wydarzenie skierowane jest do managerów ds. bezpieczeństwa żywności, jakości i bezpieczeństwa opakowań, kierowników obszaru pakowania, wszystkich osób mających realny wpływ na wybór i zarządzanie opakowaniami oraz bezpieczeństwem produktów zapakowanych - wyłącznie z firm produkujących lub dystrybuujących żywność. Warsztaty przeznaczone są zwłaszcza dla managerów firm z branż o wysokim wykorzystaniu opakowań plastikowych: mięsnej, rybnej, produktów RTE, mleczarskiej, napojów oraz mrożonek.

Rejestracja jest uwarunkowana dostępnością miejsc oraz profilem firm.

Organizatorzy zadbali o możliwość wyboru przez gości indywidualnej ścieżki uczestnictwa w warsztatach, na które złoży się ponad 20 propozycji tematycznych. Warsztaty będą realizowane w tym samym układzie w oba dni wydarzenia. Ilość miejsc na poszczególnych warsztatach jest limitowana wielkością sal.

Szczegóły wydarzenia są dostępne TUTAJ.

Opracowano na podstawie informacji Portalu FoodFakty.